Minä riitin – ja se tarkoittaa isoa muutosta!

Kerroin uuden vuoden viestissäni unelmastani, joka ei toteutunut, ainakaan siinä muodossa kuin olisin halunnut.


Sitä en silloin vielä kertonut, että kyse on unelmastani elättää itseni valmentajana, yrittäjänä.


Kuten uuden vuoden viestissäni sanoin, olen yrittänyt kaikkeni. Sitten tulin pisteeseen, jossa lakkasin yrittämästä, ja aloin etsiä töitä.


Se oli minulle iso asia, koska aina tähän asti alitajuinen uskomus oli saanut minut ajattelemaan, että en ole riittävän hyvä saamaan töitä. Ainakaan mitään hyvää ja kivaa työpaikkaa.


Tällä kertaa asia oli toisin. Vuosia tekemäni itsensä rakastamisen työskentely vaikutti. Hakiessani töitä tunsin olevani riittävä saamaan sellaisen työpaikan kuin haluan. Miten toisenlaista olikaan etsiä töitä tällaisesta olotilasta käsin!


Kävi ilmi, että minä en ainoastaan tuntenut olevani riittävä, vaan minä ihan oikeasti riitin. Sain nimittäin kahdessa viikossa kolme työpaikkaa!


Yhden näistä jätin vastaanottamatta, mutta kaksi muuta ovat minun näköisiäni. Molempien työpaikkojen arvoihin kuuluu omannäköinen elämä ja sen tukeminen.

Molemmissa saan tavata ihmisiä ja auttaa merkityksellisellä tavalla. Molemmista olen iloinen ja kiitollinen.


Kahden työpaikan saamisesta seuraa kuitenkin se, että minulla ei jää enää aikaa yrityksen pyörittämiselle. Lisäksi haen opiskelemaan psykologiaa, ja jos pääsen, aikaa jää vielä vähemmän.


Niinpä yritystoimintani ja Rakas itsellesi -sivusto jäävät toistaiseksi kokonaan tauolle. 


Tein tämän päätöksen, koska vaikka olen rakastanut valmentamista, on ollut raskasta kannatella yritystä, joka ei tuo riittävää toimeentuloa. 


Haluan päästää nyt kokonaan irti. Ehkä aloitan jonain päivänä jossain muodossa uudelleen.


Tämä tapahtuu nyt nopealla aikataululla, ja tiedän, että se tulee yllätyksenä. Niin se tuli minullekin, mutta tämä tuntuu oikealta ratkaisulta.


Vaikka olen tällä erää luopumassa valmentamisesta ja yritystoiminnasta, se ei ole ihan helppoa. Tuntuu siltä kuin jättäisin taakseni kodin ja turvapaikan. 


Tuntuu kuitenkin myös siltä kuin lähtisin kohti uusia seikkailuja, ja se on ihana tunne.


Kiitän sinua, joka olet ollut omalla tavallasi mukana ja tukena tässä elämänvaiheessa. Se on ollut minulle tärkeää, ja olet sydämessäni.


Rakas itsellesi -verkkokauppa on auki 22.1.2022 asti. Verkkokaupassa on tilattavissa

– Kohtaa haasteesi itsemyötätunnolla -äänite

– Riittämisen hetkiä -verkkokurssi

– Jaksa koronan läpi -valmennusvideo

– Irtaudu suorittamisesta -verkkovalmennus

Kiittäen ❤
Inna Thil
Henkisen hyvinvoinnin jaitsensä rakastamisen valmentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.