Rakas minä -valmennus

Uupumus on tie onnellisempaan ja elinvoimaisempaan elämään silloin, kun sen seurauksena alat arvostaa itseäsi ja kunnioittaa enemmän omia rajojasi.

Henkilökohtainen Rakas minä -valmennus antaa sinulle aivan uudenlaisen tavan vaalia ja vahvistaa hyvinvointiasi ja elämäniloasi.

Henkilökohtaisessa Rakas minä -valmennuksessa opit tuntemaan itsesi hyväksytyksi, riittäväksi ja rakastetuksi sellaisena kuin olet

Itsesi rakastaminen saattaa vaikuttaa ihanalta ylellisyydeltä, josta ei kuitenkaan ole konkreettista hyötyä. Tämä ei ole totta.

Sinusta voi tuntua toisaalta hyvältä palata työelämään uupumuksen jälkeen, mutta tiedät, että uupumukseen liittyvät haasteet eivät ole vielä ohi.


Palatessasi työelämään uupumuksen jälkeen saatat kohdata seuraavanlaisia haasteita:

1)  Voimavarasi saattavat vaihdella rajustikin. Välillä sinulla on energiaa vaikka muille jakaa, välillä ei ole mitään, mistä ammentaa. 

Et voi kuitenkaan etukäteen tietää, koska sinulla on energiaa, ja koska ei. Tämä tekee suunnittelun ja töihin paluun haastavaksi.


2) Vaikka olisit pystynyt ottamaan sairaslomalla rennommin, sisäinen suorittajasi saattaa aktivoitua töihin palatessasi hyvinkin nopeasti ja saada sinut ajautumaan takaisin suoritusmoodiin. 


Suorittaessasi lakkaat kuuntelemasta itseäsi ja kulutat voimavarojasi helposti liikaa. Palautumisen sijaan toimintakykysi alkaa ehtyä uudelleen.

3) Uupumus jättää monille jälkeensä myös stressiherkkyyden, ja saatat kuormittua aikaisempaa pienemmästä.

4) Lisäksi takaraivossasi saattaa nakuttaa pelko uupumuksen uusiutumisesta.
Nämä haasteet ovat hyvin todellisia, ja on syytä ottaa ne täysin tosissaan. Uupumuksen läpi käyneenä tiedät tämän jo. Silti on aivan eri asia tietää, että sinun täytyy kuunnella itseäsi, asettaa rajoja ja vahvistaa voimavarojasi, kuin tehdä se käytännössä.

Vaikka nämä haasteet ovat vakavasti otettavia, niistä on mahdollista selvitä. Haasteista selviäminen on helpompaa silloin, kun olet itsesi puolella ja tuet itseäsi kaikin mahdollisin tavoin, kuin jos olet itseäsi vastaan.


Mitä tarkoittaa olla itseään vastaan uupumuksesta toipuessa?


Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että annat toipumiselle aikataulun, että odotat voimiesi palautuvan tiettyyn ajankohtaan mennessä.


Itseään vastaan oleminen tarkoittaa sitä, että olet vihainen itsellesi tai pettynyt itseesi, kun tulee takapakkeja, ja voimasi loppuvat.


Itseään vastaan oleminen tarkoittaa myös suorittamista, sitä että vaadit itseltäsi liikaa, että pidät itseäsi huonona tai riittämättömänä, koska et jaksa, tai koska sinun on vaikea asettaa rajoja.

Itsensä puolella oleminen


Itsensä puolella oleminen ja itsensä tukeminen sen sijaan tarkoittaa sitä, että hyväksyt itsesi aidosti silloin, kun voimavarasi ehtyvät, tai kun tulevaisuus ahdistaa tai pelottaa.


Itsensä puolella oleminen ja itsensä tukeminen tarkoittaa sitä, että luotat itseesi ja kykyysi selvitä. Se tarkoittaa rohkeutta ottaa askeleita, jotka tiedät itsellesi oikeiksi.


Itsesi puolella oleminen ja itsesi tukeminen tarkoittaa, että tunnet olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettutilanteesta ja olosuhteista riippumatta


Silloinkin, kun toisten mielestä sinun pitäisi pystyä enempään, tai silloin, kun et pysty asettamaan kipeästi tarvitsemiasi rajoja.


Itsesi puolella oleminen ja itsesi tukeminen tarkoittaa, että hyväksyt itsesi ja suhtaudut itseesi myötätunnolla ja rakkaudella silloinkin, kun et onnistu pitämään itsestäsi niin hyvää huolta kuin ”pitäisi”, tai kuin haluaisit.


Henkilökohtaisessa Rakas minä -valmennuksessa huomaat, että hyvinvointiasi tukevien rajojen tunnistaminen, asettaminen ja kunnioittaminen on helpompaa silloin, kun tunnet syvällä sisälläsi olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu no matter what, tilanteesta ja olosuhteista riippumatta.

Rakas minä -valmennuksesta saamasi työkalut auttavat sinua:

 • tuntemaan sisäistä turvaa, vaikka tulevaisuus näyttää epävarmalta
 • tuntemaan itsesi riittäväksi silloinkin, kun et täytä toisten odotuksia tai vaatimuksia
 • asettamaan omat vaatimuksesi realistiselle tasolle ja iloitsemaan siitä, mitä saat aikaan
 • tukemaan ja kannattelemaan itseäsi haastavina hetkinä
 • saamaan lisää itseluottamusta ja uskoa siihen, että selviät edessäsi olevista haasteista
 • lievittämään stressiä ja palautumaan paremmin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä
 • tuntemaan vähemmän pelkoa ja enemmän iloa ja innostusta tulevaisuudestasi
 • tuntemaan olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet, tilanteesta ja olosuhteista riippumatta

Jos käytät valmennuksesta saamiasi työkaluja riittävän paljon, ajan kanssa elämäsi tuntuu helpommalta ja kevyemmältä. Arki ei vie enää niin paljon voimavaroja, vaan voimia alkaa jäädä jopa yli.


Mitä Rakas minä -valmennus sisältää

1) 3 tunnin pituista henkilökohtaista valmennussessiota.
2) Jokaisessa valmennussessiossa tehdään juuri sinulle suunnattu yksilöllinen harjoitus, josta saat itsellesi äänitteen. Valmennuksen jälkeen voit harjoitella itsensä rakastamisen työkalujen käyttöön ottamista näiden äänitteiden avulla.


Rakas minä -valmennuksesta saamasi itsensä rakastamisen työkalut ovat kaksivaikutteisia. Harjoitusten avulla saat kokea mm. yllä mainittuja vaikutuksia heti harjoitusten aikana ja niiden jälkeen. 


Kun teet harjoituksia säännöllisesti pidemmän aikaa, vaikutuksista tulee pysyvämpiä.Miten valmennus toteutetaanValmennussessiot toteutetaan netin välityksellä.

Valmennusajat sovitaan sähköpostitse tilattuasi valmennuksen. Tavallisesti pidän valmennuksia arkisin klo 10-16 ja ma-ke iltaisin klo 16-20. Mahdollisuuksien mukaan pidän valmennuksia muulloinkin.

Tilattuasi valmennuksen sinulla on 3 kk aikaa käyttää valmennuskerrat. Heinäkuussa en tee valmennuksia, joten sitä ei lasketa voimassaoloon.
Voit käyttää valmennussessiot omassa tahdissasi, kunhan käytät ne 3 kk:n voimassaoloajan sisällä.

Valmennussessioiden teemat

1) Hyväksytty sellaisena kuin olet

Mitä tapahtuu, kun voimasi loppuvat kesken projektin – olipa kyseessä työprojekti tai siivousprojekti kotona? Oletko vihainen itsellesi, pettynyt itseesi? 
Moititko itseäsi ajatellen, että sinun pitäisi pystyä parempaan? Ajatteletko, että taas olit niin tyhmä että et osannut pitää huolta jaksamisestasi? 
Toimiessasi itseäsi vastaan kulutat omia voimavarojasi entistä enemmän.


Rakas minä -valmennuksen ensimmäisen session aikana opit hyväksymään itsesi aidosti silloin, kun et täytä omia toiveitasi, kun haluaisit pystyä enempään, mutta et vain pysty. Tällöin olet itsesi puolella ja vahvistat voimavarojasi. 


Itsesi hyväksyminen tuntuu myös äärimmäisen hyvältä ja eheyttävältä. Tämä on kokemus, jonka toivoisin sinun saavan etsiessäsi tietäsi onneen ja elinvoimaan.

2) Riittävä sellaisena kuin oletKun tunnet itsesi riittämättömäksi, parasta mitä voit tehdä, on luoda tietoisesti tunne siitä, että olet riittävä sellaisena kuin olet. 


Rakas minä -valmennuksen toisen valmennussession aikana opit, miten voit koska tahansa irtautua riittämättömyyden tunteesta ja tuntea itsesi riittäväksi. 

Saat huomata, miten kevyeksi ja iloiseksi riittämisen tunne sinut tekee, miten levolliseksi voit tuntea olosi, ja miten saatat hyvinkin nopeasti löytää sisältäsi uutta energiaa ja halua tarttua vaikealtakin tuntuviin asioihin, vaikka hetki sitten olit aivan voimaton.


3) Rakastettu sellaisena kuin olet

Kun tunnet olevasi rakastettu sellaisena kuin olet, olet täysin vapaa olemaan oma itsesi. Miten valtavasti energiaa ja keveyttä tällainen vapaus tuokaan, kun sinun ei tarvitse enää ponnistella ollaksesi toisten silmissä rakastamisen arvoinen.


Sinun ei tarvitse odottaa, että joku toinen tuo sinulle tunteen siitä, että olet rakastettu, vaan voit luoda tämän kokemuksen itse. Rakas minä -valmennuksen kolmannessa valmennussessiossa opit, miten se tehdään, ja miten voit koska tahansa palata tunteeseen siitä, että olet rakastettu sellaisena kuin olet.

Yksilölliset itsensä rakastamisen harjoitukset

En koskaan opeta itsensä rakastamista pelkästään kehottamalla ajattelemaan rakastavia ajatuksia itsestään.


Valmennussessioiden aikana ohjaan itsensä rakastamisen harjoituksia, jotka antavat syviä ja voimakkaita tunnetason kokemuksia itsesi rakastamisesta.

Rakas minä -valmennuksessa tämä tarkoittaa sitä, että valmennussessioissa et pelkästään pyörittele päässäsi ajatuksia ja näkökulmia, vaan ihan oikeasti tunnet olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet.


Saadessassasi syviä tunnekokemuksia siitä, että olet riittävä, hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet, opit arvostamaan itseäsi ja kunnioittamaan rajojasi nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin, kuin jos pelkästään pyörittelet päässäsi ajatuksia itsesi rakastamisesta.


On kyllin voimakas kokemus kuunnella yleinen, kaikille suunnattu itsensä rakastamisen harjoitus, mutta Rakas minä -valmennuksessa saat jokaisessa sessiossa juuri sinulle, sinun ainutlaatuiseen tilanteeseesi henkilökohtaisesti suunnatun harjoituksen.


Ohjaan harjoitukset valmennuksen aikana, ja saat niistä valmennuksen jälkeen äänitteet, joiden avulla voit syventää entisestään kokemustasi siitä, että olet riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet.


Valmennuksessa saamasi harjoitukset ovat ainutlaatuisia. Kukaan toinen ei saa juuri samanlaisia harjoituksia, ovathan ne henkilökohtaisesti juuri sinulle tehtyjä.

Kenelle Rakas minä -valmennus sopii

Valmennus on suunnattu sinulle erityisesti, jos:

 • Olet toipumassa uupumuksesta ja haluat varmistaa, että pysyt oikeassa suunnassa palatessasi työelämään
 • Tiedät olevasi uupumassa ja haluat muuttaa suuntaa ENNEN isompaa romahdusta
 • Haluat olla itsesi puolella ja tukea itseäsi sen sijaan, että toimisit itseäsi vastaan
 • Sinulla on taipumusta ahdistukseen, murehtimiseen tai itsesi kritisoimiseen
 • Haluat tuntea itsesi riittäväksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin olet
 • Olet valmis tekemään syvällistä työskentelyä itsesi kanssa ja kohtaamaan kipeitäkin tunteita löytääksesi aidon hyvinvoinnin ja onnellisuuden

Kenelle Rakas minä -valmennus EI sovi

Valmennus sopii periaatteessa kaikille aikuisille. On kuitenkin joitain tilanteita, joissa en suosittele sinua osallistumaan tähän valmennukseen.


Tämä valmennus EI SOVI sinulle, jos:

 • Olet todella uupunut tai masentunut – voit kokeilla valmennusta sitten, kun sinulla on voimia työstää asioita syvällisesti
 • Et halua käsitellä epämukavia tai vaikeita ajatuksia ja tunteita
 • Et ole valmis tekemään syvää sisäistä työskentelyä
 • Jos olet kokenut vakavan trauman, ota yhteyttä niin keskustelemme tarkemmin, sopiiko tämä valmennus sinulle

Paljonko Rakas minä -valmennus maksaa


Tavallisesti hinnoittelen henkilökohtaiset valmennukset €150/tunnin sessio, sisältäen äänitteen harjoituksesta. Yksittäin ostettuna 3 valmennussession hinta olisi siis yhteensä €450. Pakettihinta on tietenkin aina vähän edullisempi, ja todellisuudessa valmennuksen normaalihinta olisi nykyisessä muodossaan €390.

Jos tilaat valmennuksen 31.12.2021 mennessä, maksat kuitenkin vain €249. Tällöin yhden valmennussession hinnaksi tulee €83. Säästät kaiken kaikkiaan €141, kun ilmoittaudut valmennukseen tarjoushinnalla.


Halutessasi voit maksaa valmennuksen osissa.€249

Tarjous päättyy 31.12.2021. Normaalihinta €390.

Tämän siis saat:

 • 3 tunnin pituista henkilökohtaista valmennussessiota, jotka auttavat sinua tuomaan esiin sisäiset voimavarasi
 • 3 henkilökohtaisesti sinulle äänitettyä itsensä rakastamisen harjoitusta, joiden avulla voit syventää valmennuksen jälkeen tunnetta, että olet riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet

Jäikö kysyttävää? Laita sähköpostia inna@rakasitsellesi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.