Toivoa 2021 -kampanja

Toivoa tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Monet kamppailivat masennuksen ja uupumuksen kanssa jo ennen koronaa. Pitkään jatkunut pandemia on vienyt lukemattomilta ihmisiltä voimia entisestään stressaamalla, masentamalla, ahdistamalla, pelottamalla, turhauttamalla ja muuttamalla elämän tavoilla, joihin ei voi itse vaikuttaa.

Toiset ovat jo nyt aivan poikki. Jotkut eivät pysty ylläpitämään toiveikasta ja positiivista mielialaa. Toiset sinnittelevät koronan läpi, mutta koronan jälkeen he eivät enää jaksakaan.

Rakas itsellesi osallistuu Toivoa 2021 -kampanjaan, jonka laittoi alulle luonnonkosmetiikkaa myyvä pienyritys Luonkos.

Osana kampanjaa Rakas itsellesi lahjoittaa 5% kampanja-ajan 13.4-12.5 myynnistä mielenterveystyön tukemiseen. 90% lahjoituksesta menee Mieli ry:lle ja 10% Oriveden mielenterveysyhdistys Lumo Ry:lle, koska orivesiläisenä yrityksenä Rakas itsellesi haluaa tukea paikallista mielenterveystyötä.

Olen itse kokenut masennuksen ja uupumuksen jaksoina täydellistä toivottomuutta ja näköalattomuutta. Tiedän, miten vaikeaa sieltä kuopasta on nousta, ja miten kipeästi silloin kaipaa rinnalleen toisia, jotka heittävät köyden ja auttavat kapuamaan sieltä ylös.

Yritykseni lähtökohta on auttaa käyttämään masennusta ja uupumusta kutsuna elämään, jossa tunnet olevasi riittävä ja tärkeä. Ottamalla käyttöösi tehokkaita itsensä rakastamisen työkaluja pystyt muuttamaan minäkuvasi positiiviseksi, huolehtimaan jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi ja rakentamaan omannäköisesi elämän, jossa olet aidosti onnellinen.

Rakas itsellesi auttaa löytämään ja vahvistamaan toivoa seuraavilla tavoilla:

1) 5% kampanja-ajan myynnistä 13.4-12.5 lahjoitetaan mielenterveystyöhön. 90% lahjoituksesta menee Mieli ry:lle ja 10% Oriveden mielenterveysyhdistys Lumo Ry:lle, koska orivesiläisenä yrityksenä Rakas itsellesi haluaa tukea paikallista mielenterveystyötä.

2) Jaksa koronan läpi -valmennusvideo

Korona kaikkine lieveilmiöineen voi herättää sinussa paljon negatiivisia ajatuksia ja tunteita, jotka vievät voimia ja estävät sinua keskittymästä paljon kivempiin ja tärkeämpiin asioihin. Jaksa koronan läpi -valmennusvideo ohjaa sinut käsittelemään koronan synnyttämät negatiiviset ajatukset ja tunteet ja löytämään mielenrauhan ja ilon. Lue lisää.

3) Riittämisen hetkiä -verkkokurssi

Kun tehtävää on enemmän kuin jaksat ja ehdit, iskee helposti ahdistus ja riittämättömyyden tunne. Riittämisen hetkiä -verkkokurssi tarjoaa täsmäratkaisun riittämättömyyden hetkiin ja antaa myös ihanan ja tehokkaan työkalun purkaa riittämättömyyden tunnetta syvältä alitajunnasta. Lue lisää.

4) Auta läheistä löytämään toivoa. Jos et itse tarvitse tukea henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen, anna lahjakortti läheiselle, jolla on toivo juuri nyt kadoksissa.

Ekstraa: Toivoa 2021 on myös yritykseni synttärikampanja, sillä vappupäivänä 1.5 yritykseni täyttää yhden vuoden! 

Lisää Toivoa 2021 -kampanjasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.