Mihin sinä tarvitset toivoa?

On voimaannuttavaa lukea tarinoita tai katsoa elokuvia, joissa kaikki toivo on mennyttä. Päähenkilö kokee takaiskun toisensa jälkeen, mutta silti lopussa kaikki kääntyy hyväksi.

Jokainen meistä tarvitsee joskus samanlaisia käänteitä ja toivoa siitä, että niin voi tapahtua – että tilanne muuttuu hyväksi,  vaikka se näyttääkin mahdottomalta.

Tarvitsemme toivoa, että kestämättömät ulkoiset olosuhteet kuten liialliset vaatimukset töissä tai uuvuttava, tasapainoton ihmissuhde voivat muuttua, tai että voimme itse muuttaa niitä.

Tarvitsemme toivoa, että selviämme omista sisäisistä oloistamme – ahdistuksesta, masennuksesta, sisäisen suorittajan liiallisista vaatimuksista, sisäisen kriitikon armottomasta moittimisesta, häpeästä, syyllisyydestä, itseinhosta.

Tarvitsemme toivoa, että saamme sitä mitä haluamme ja tarvitsemme.

Tarvitsemme toivoa, että voimme tuntea olomme hyväksi ja onnelliseksi omana itsenämme, ja että tulemme hyväksytyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin olemme.

Toivo on asia, joka ei ole aina itsestäänselvyys. Toivo ei ole aina ollut itsestäänselvyys minulle.

Varsinkin vaikea masennus oli kokemus, joka toi mukanaan syviä toivottomuuden hetkiä. Tiedän, miten tärkeää on noina hetkinä löytää jotain, joka sytyttää toivonkipinän.

Ilman toivoa ei välttämättä ole halua jatkaa. Siksi toivo on tärkeää.

Tämän vuoksi Rakas itsellesi osallistuu Toivoa 2021 -kampanjaan.

Itsensä rakastaminen tuo toivoa. Siksi Jaksa koronan läpi!, Riittämisen hetkiä ja Riittävä sellaisena kuin olet -valmennukset ovat hyviä toivonlähteitä. Valmennukset auttavat saamaan yhteyden omaan sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Voimaantuneessa tilassa itseesi luottaen alat nähdä elämässäsi mahdollisuuksia, joita ei nyt ole näköpiirisissä.

Haluan tuoda kampanjan kautta toivoa myös muille kuin asiakkailleni, ja antaa antaa asiakkailleni mahdollisuuden tuoda toivoa myös muille. Siksi lahjoitan 5% kampanja-ajan 13.4-12.5 myynnistä mielenterveystyön tukemiseen. 90% lahjoituksesta menee valtakunnalliselle Mieli Ry:lle ja 10% Oriveden mielenterveysyhdistys Lumo ry:lle, koska orivesiläisenä yrittäjänä haluan tukea myös paikallista mielenterveystyötä.

Tilaamalla valmennuksia Rakas itsellesi -sivustolta 13.4-12.5 välisenä aikana autat myös toisia saamaan toivoa! Halutessasi voit myös antaa lahjakortin valmennukseen läheiselle, joka tarvitsee toivoa juuri nyt.

Toivoa sydämeesi❤

Inna Thil

Itsensä rakastamisen valmentaja

P.S. Toivoa 2021 -kampanja on osa yritykseni yksivuotissynttärijuhlia. Muutakin on tulossa:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.