OHO! Itsensä rakastaminen tuo

Omanarvontuntoa

Omanarvontunto on paras lääke riittämättömyyteen! Kun tunnet olevasi riittävä, arvokas ja tärkeä sellaisena kuin olet, huomaat, miten paljon helpompaa ja kevyempää elämästä tulee. Liika stressaaminen ja ponnistelu jää pois, kun luottamuksesi itseesi ja elämään on vahva.

Hyvinvointia

Itseään rakastava ihminen huolehtii hyvinvoinnistaan paremmin. Kun rakastat itseäsi, sinun on helpompi priorisoida hyvinvointisi ja tunnistaa, mitkä asiat vahvistavat ja mitkä heikentävät hyvinvointiasi. Itsensä rakastaminen purkaa henkiselle hyvinvoinnille haitallisia mielen malleja ja uskomuksia, ja tuo tilalle rakentavia mielen malleja.

Onnellisuutta

Itsensä rakastaminen auttaa kokemaan merkityksellistä, omannäköistä elämää, mikä lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämään. Itsensä rakastaminen auttaa tunnistamaan itselle tärkeät asiat ja tuo rohkeutta ja itseluottamusta tehdä valintoja, jotka kokee itselleen oikeiksi. Itsensä rakastaminen auttaa tarttumaan itseä sykähdyttäviin ja itseä innostaviin asioihin ja tekemään unelmista todellisuutta.